Jahaja...

då sitter man här IGEN då och väntar på gubben som bara hade ett "litet" jobb idag.Det va bara det att efter det "lilla"jobbet så skulle naturligtvist hans feta chef ha hjälp oxå(i`m going to kill that man some day).Och inte nog med det utan sen skulle han ge gubben färdskrivarkort,bensinkort m.m. inför hans jobbresa till Madrid den 2 juli,så därför har inte gubben kommit ännu*suck*.Han är väl här kanske om ca:två timmar om jag har tur.Har iaf varit till modern idag och spelat lite kort för att fördriva tiden både för henne och mig.Sen så har Tobbe ringt till mig för jag "råkade" kalla honom för systerdotter vilket han inte alls ville vara*fniss*undrar varför :-) .Vi pratade iaf ca:en halv timme och sen så gick jag till affären för att införskaffa en ny spade till kattlådan...råkade bryta av den andra igår :-( .Ja och nu sitter jag alltså här och bara väntar,ska kolla om det är nåt på tv:n som man kan kolla på så tiden går fortare...vilket det ju inte gör men det känns så iaf.Ha en trevlig kväll på er!Mors!

Buss och tåg...

ja det har Bubbis och jag åkt idag.Det blev alltså en resa till Linde som jag skrev igår.Det gick hur bra som helst att ha med Bubbis både på bussen och på tåget,inga problem alls...så jäkla duktig är han.Vi tog alltså bussen härifrån,men i Storå så fick jag en s-skalle bredvid mig trots att det fanns en massa lediga platser*suck*jag som trodde att Bubbis skulle avskräcka alla såna...icke.Hur som helst så satt han och talade hela tiden på engelska och jag hörde bara hälften av vad han svamla om...några jävla får va det visst oxå som han surra om.Så det va därför jag valde tåget hem för att slippa mer sällskap av den sorten och då fick jag betydligt bättre ressällskap..Lisa..syster ysters mellan dotter och det va mkt trevligare :-) .Hon jobbar på Frosth`s nu i sommar och va på väg hem efter en jobbar dag.Tänk Bubbis och jag som va dit och fikade,men inte såg vi Lisa...men det klart hon höll väl till inne i bageriet typ.Kan säga att det va betydligt varmare i Linde än här,man kände skillnaden direkt man klev av tåget här i kopparberg...blåste kallt.Nåja,Bubbis och jag har iaf strosat runt där i Linde idag och jag har varit in i olika affärer och handlat lite..bl.a. mascara och parfym för det behövde jag.Ja sen när vi kom hem så har jag städat här hemma och gjort mat och nu är jag så jävla trött*gäsp*somnade halv tre i natt och gick upp kvart i sju i morse...så det är inte så konstigt.Ingen gubbe kommer det idag heller för han skulle göra ett litet extra jobb i morgon*suck*va trött jag är på det nu.Han kommer iaf i morgon efter jobbet och då ska vi ta en grillkväll,första för i år.Nu ska jag ta och kolla runt lite på olika bloggar innan jag somnar...hahaha.Just nej...måste ju hålla mig vaken till elva när gubben skulle ringa.Ha en fortsatt trevlig kväll,vi hörs säkert i morgon igen!

Har gjort...

testet som finns på Hannas blogg,så här blev svaret. Min personlighetstyp: Praktiskt lagda,traditionella och välorganiserade.Fysiskt aktiva. Ointresserad av teoretiska frågor om det inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare med mycket god organisationsförmåga. "Goda medborgare" som värdesätter trygghet och lugn. Karriärer som skulle kunna passa mig: Millitärer,affärsföreståndare,chefer,poliser,domare,ekonomichefer,lärare,säljare, regeringstjänsteman,försäkringsagenter,vårdchefer, handels- och tekniklärare. Ganska så kul,gå in ni oxå på Hannas blogg och testa er. Nu är jag iaf ledig tills på måndag,det ska bli skönt. Hade tänkt mig att ta en busstur till Linde i morgon och ta Bubbis med mig,kan va bra att han får prova på att åka buss oxå. Ja jag får se om tiden räcker till,ska ju städa oxå..fredag som det är :-) . För en liten stund sen så blev Nisseman attackerad av jycken som bor ovanpå oss,ja Nisseman fick ju skylla sig lite själv eftersom han smet upp i trappen och då kom dom precis ut.Jävla va rädd jag blev,men Nisseman blev nog ännu räddare...så nu kommer nog INTE han att smita ut mer i trappen :-) . Nej nu är det snart dags att knyta sig,ska bli skönt för jag sov så jävla taskigt inatt.

Tisdagstemat idag...

är FÖRVARING och jag tyckte det här va ett häftigt förvaringsskåp :-) .

Kunde inte...

ana att den här kvällen skulle sluta så fantastiskt bra :-) .Har pratat med Jeppe,Jocke och Tobbe och det va så roligt.Tobbe och jag pratade nog längst med varandra och det gav mig så mkt och säkert honom oxå .Det sista Tobbe sa till mig va nog det mest fantastiska någon hade kunna sagt till mig...tack för dom orden Tobbe.Det är bara du och jag som vet vad det handlar om :-) .Nu ska jag åtegå till mitt midsommarfirande...jobbar dags i morgon..tyvärr :-( !

En mkt..

trevlig dag har det varit idag trots allt regn.Vaknade vid nio tiden och då gick jag upp och åt frukost.Sen gick gubben och jag till affären och handlade lite,när vi kommer ut står regnet som spön i backen...men som tur va så hade jag ett paraply i mitt skåp på jobbet(alltså affären där vi va på...ICA).När vi kommer hem va det bara att slänga på potatisgrytan,rensa jordgubbar och vispa grädden som vi skulle ha till midsommar lunchen som modern skulle komma och äta tillsammans med oss.Finns det nåt mer sommrigare mat än matjesill,gräddfil med gräslök,färskpotatis och som avslutning jordgubbar med grädde :-D inte mkt i så fall.Sen gick vi till malmtorget för att titta på när dom reste stången,majstången alltså :-) men tyvärr så började det att regna precis då...så jävla typiskt :-( .Så vi va där bara typ i tjugo minuter sen så bestämde vi oss för att gå hem istället och slänga på hurran(kaffepannan för er som inte fattar det).Ja sen så fikade vi och åt jordgubbstårta*mmm*det smakade sååå gott när man va nerkyld av allt regnande(för andra gången).Sen satt modern och jag och pratade om sånt som har hänt för länge sen,typ när jag va liten...det va kul faktiskt.Man kommer ihåg olika saker,det hon har glömt kommer jag ihåg och tvärtom.Ja sen så gick modern hem och vi blev ensamma här :-( .Men nu ska vi snart gå ut och spela lite boule,jag ska klå gubben så att det bara skriker om det...gud va sur han kommer att bli*hihihi*.Nu skiner iaf solen,men om jag sticker ut näsan kommer det säkert att börja regna :-( .Ha en fortsatt trevlig midsommarkväll och natt :-) !Kram på er alla...vi hörs!

Idag har...

jag hunnit med mkt.Jag har städat och skurat toan,tvättat köksfönstren och bytt gardiner,plockat in tvätten där den ska vara och varit till affären flera ggr beroende på att jag hela tiden glömmer något :-( .Sista gången jag va dit skulle jag b.l.a. ha kattsand,jag plocka ihop det jag skulle ha och tog även kattsanden.Då kom jag på att jag skulle ha en flaska med vatten oxå,så jag gick och hämtade den och sen gick jag och ställde mig i den lååånga kön.När jag kommer fram säger M att vi har en present att hämta inne på lagret(midsommarpresent från chefen)så jag ställer ifrån mig varorna inne i förbutiken och går och hämtar presenten.Det är en blomma och ett lottpaket(sånt där med flera lotter i)nu va det bara så att jag tidigare idag hade köpt en sån blomma och precis köpt en kruka med fat till den,så nu va det bara att ställa sig i kön igen för att köpa en kruka till.När jag sen ska hämta mina grejer kommer jag på,vart sjutton är kattsanden*suck*ånej jag hade glömt den någonstans inne i affären.Åter igen går jag in för att leta reda på vart jag hade ställt kattsanden,men ingenstans kunde jag hitta den,så jag tog en ny och talade om för M att om dom hittar en påse med kattsand på nåt konstigt ställe så är det jag som ställt den där så då kan ni bara ställa tillbaka den.Alltså,ibland blir jag riktigt rädd för mig själv...en dag hittar jag väl inte hem igen :-) .Jo och sen så har jag ju förstås träffat gullungen Wilma idag med sin farmor(syster yster alltså)den ungen är bara fööör go :-) .Nej nu ska jag ta och diska upp det lilla jag har i diskhon innan gubben anländer.Och sen så vill jag önska en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR till er ALLA som läser min blogg!Huj!

Satan Zlatan...

det gick åt helvetet :-( .Nu är det ABSOLUT inge roligt att kolla på fotboll längre när inte Sverige är med*pust,suck och stön*.Skit samma...det är glömt om några dagar*hmmm*!Nu ska jag iaf ner och hämta den sista tvätten och sen är det väl lika så bra att gå och lägga sig.Sov som ett arsel natten till idag,eller rättare sagt jag somnade inte först kl.halv sex i morse :-( helt omöjligt att somna...kryp i hela kroppen.Hoppas det inte blir samma sak i natt!

Näääeee...

nu vill jag INTE se mer på matchen mellan Ryssland och Sverige...Ryssland leder just nu med 1-0 och jag vet att det kommer att bli mer mål för Ryssland :-( .Sverige måste ju åtminstone spela oavgjort mot dom så att vi får fortsätta att vara med i fighten,men nu ser det INTE allsd bra ut*suck*.

Tisadagstemat ÖGON!

Det här är katten Gunnars ögon :-) .

Jippi jaja...

jippi jippi ja...sverige vann med två mål :-D .Nu får vi vänta till lördagen!

Äntligen...

har jag gjort mina fyra dagar på jobbet :-) nu är jag ledig i två dagar och sen ska jag jobba fredag kväll och sen ledig i två dagar...lyxigt!Idag fick jag boken Ställbergsjätten + en massa skrifter om lite allt möjligt här i Bergslagen som Anders Bogland själv har skrivit.Ja jag fick faktiskt allt detta av Anders själv,för att han tycker att jag är så snäll mot honom när han är och handlar :-) det värmde mitt hjärta.Jag blev faktiskt jätte glad,för jag bara älskar att läsa om sånt som har hänt häromkring för länge sen.Anders och jag bor ju nästan grannar oxå,så då blir det ju extra roligt att spara sånt här.Nej,nu ska jag fortsätta att kolla på matchen...sverige ledde sist jag kollade*tjoho*hoppas dom vinner!

Tisdagstemat idag...

är retro!Här är barbie och Ken!

Vilken dag...

det har varit idag*pust*.Vaknade vid tio tiden och gick upp och åt frukost,sen tog gubben,Bubbis och jag en prom. upp till Bubbis hundkompisar Oscar och Bella( ras leonberger).Dom lekte så att dom va helt slut och Lectra(en dobbermantik) kom oxå dit och va med och busade.sen gick vi till affären för att inhandla våran middag som blev färsk potatis,gräddfil med gräslök och matjesill*mumsigt*men det va ett "litet" problem bara innan vi kunde koka potatisen...vi hade inget vatten :-( .Så jag fick gå hem till modern för att hämta hit lite så att vi kunde koka potatisen,men disken som va kvar efter kalasandet igår fick lov att stå.Ja jag hann ju inte med att diska den igår heller i.o.m att syster yster och jag åkte på tutbingo...ingen vinst för oss :-( .Nåja...vi fick lov att åter igen gå till modern för att hämta ännu mer vatten eftersom modern,Anna,Inge,isak och lilla tovali skulle komma hit idag och gratta oss och då måste jag ju koka kaffe.Vi fick så småningom reda på att grannen härintill hade en vattenläcka så det va därför som vattnet va avstängt...vattnet hade forsat ner i en annans grannes lägenhet...inte roligt för dom.Ja sen så kom då allihop och det va mkt trevligt och lilla tovali är ju bara så charmig,för att inte tala om Isak...vilken duktig kille :-) .Sen gick modern hem och då fíck jag helt plötsligt en känsla...vart är Nisseman.Jag letade överallt,men ingen Nisseman.hade han smitit ut när modern gick hem,ja vi kunde då inte tänka oss nåt annat än att det gått till så.Först va gubben ute och letade,sen va jag ute...men ingen Nisseman.Så gick Anna,Inge;isak och Tovali hem och fortfarande hade vi inte hittat Nisseman trots att vi letat i varenda skåp,och alla tänkbara platser.Ja sen va gubben och jag ute i omgångar och letade och ropade,vi va bara hem en snabbis för att dricka nåt för det va ju så satans varmt oxå.Så vi satt där i bibblan och spekulerade vart han kunde vara och att han troligtvist måste vara nånstans i närheten...det är ju iaf va man hoppas på.Så va vi åter ut en sväng med torrfoderpåsen att skramla med för att försöka locka fram honom...men ingen Nisseman.Nej sa till slut gubben,vi gör som du sa...vi går ut senare ikväll.Så vi gick åter hem sorgsna och mkt oroliga :-( .Gubben gick in och satte sig i bibblan och jag gick in i köket...då ropar han...kom hit fort.Jag fick en stark känsla av att han hittat Nisseman.Kolla...säger gubben...jag fick den här boken på mig.Och där i bokhyllan bakom böckerna,vem sitter där och ser helt oförstående ut...mmm...Nisseman så klart.Gud va glada vi va att han kom till rätta,men samtidigt irriterade på varför han inte kommit fram eller svarat när vi ropat på honom.Vi vet nu varför han gömde sig,när det vart så mkt folk och liv och rörelse tyckte han helt enkelt att det blev "för" mkt...så därför sökte han upp en skyddad plats :-) .Men nu vet vi iaf vart vi ska leta nästa gång han försvinner,INNAN vi ger oss iväg ut och letar.Slutet gott,allting gott.

Jahaja...

då va det födelsedagsdax igen.Både gubben och jag fyller år samma dag,men det är ett års skillnad på oss(gubben är äldst :-D )vilket syns väldigt tydligt...HAHAHA...gud va sinni han ska bli när han läser det här :-) .Hur som helst så kommer syster yster och jag antar nån eller alla ungar hit och fikar nu kl.15 och sen så ska jag och syster yster åka på tutbingo :-) .Vi brukar ha en viss förmåga att reta upp dom som sitter närmast oss i sina bilar*hmmm*va då får man inte fnissa ch flamsa lite när det blir trökigt...är väl inget att bli sur på :-) .Mest fniss och flams blir det när det går dåligt för oss,så dom som ska sitta bredvid oss ikväll får nog be till gud att det går bra :-) .Jag får besök i morgon oxå,av vilka skriver jag mer om i morgon.Nu ska jag börja fixa lite här innan dom kommer...dukning,kaffekokning etc.Ha en fortsatt bra dag!

Tisdagstemat idag...

är UPP!Eftersom jag INTE har nån kamera numera(p.g.a en viss jyckenbergare)så får jag hämta bilder från datorn :-( .Inte lika kul,men det går.

RSS 2.0