Vilka härliga...

hundar  och alla på samma bild...en konst i sig :-) fotograf va E.

Det här är alltså Bubbis med tre av sina lekkompisar...det är från vänster Bella(leonberger),Bubbis(rottweiler/podengo),Lectra(dobberman) och så Oscar(leonberger)....två hanar och två tikar som kommer så bra överens.




Men idag va det bara Lectra trea från vänster och Bubbis som lekte,jädrans va roligt dom har haft och gissa om det är en jycke som är helt slut nu :-) .Eller det är säkert två,för Lectra va rätt trött hon oxå!

Igår va G-B hit och fikade och snackade lite skit,alltid lika roligt :-) .
Och idag har jag tvättstugan som inte är fullt så roligt :-( .

Senare på eftermiddagen hade jag tänkt ta en cykeltur ut till Lådan,inte för att jag ska ha nåt speciellt...mer för att det är skönt att röra på sig.
Och sen blir det väl till att laga lite mat,va man nu ska hitta på*suck*kan inte påstå att jag har världens bästa fantasi när det gäller matlagning...men nåt blir det väl :-) .

Hej så länge...

Kommentarer
Postat av: Anna

Okej, det är därför det låser så idag då?! Ha ha ha

Kram

2008-08-28 @ 13:52:52
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: syster yster

nä just det dom tänker inte, och så har dom så förbenat kort minne, utom när det gäller fördelar för dom själva då har dom hur bra minne som helst=).Kramiz

2008-08-28 @ 14:08:53
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: Charly

Hej vännen, du kan ju alltid göra kålpudding eller köttfärslimpa, har hört att du gillar det. Eller hur var det nu igen, det kanske var P som gillade det? Hur som helst, underbara hundar! ;)

2008-08-28 @ 14:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0